September 22, 2013

NYT ÄRSYTTÄÄ!!!

Pika postaus ärsytys tunnelmissa. Sain siis perjantaina paketin Suomesta, Kiitos rakas perhe!♥ Ja sillon ihmettelin et miks tää paketti on auki puoliks (?) ja sisältö oli puolillaa tyhjää.. Noh sit kuitenki hyvin mielin otin ne karssut ja hajuveden sieltä sisältä ja pari muuta juttua mitä siellä olikaan.
Mutta tänään tuli sitten äidin kanssa puheeksi että paketti kotiutui ja mitä sain ja näin, niin YLI PUOLET jääny TULEMATTA. Kaikki suklaat ja vitamiinit ja osa tuliaisista!!! Höh mua niin harmittaa, eikä siinä paketin päällä ollut mitään lappua että tulli olisi avannut sen. Jonnee ne kaikki sit oli vaan kadonnu matkan varrella, noh sentään sain edes jotain.
Ja sit ku kerroin tästä asiasta mun hosteille, ni tää äiti käy inttämään että aina kun lähettää paketin ulkomaille, niin siihen päälle kirjoitetaan mitä se paketti sisältää. No ei me vaan Suomessa koskaan luetella joka ikistä asiaa erikseen, vaan laitetaan vaan summittainen määritelmä sisällöstä. Toi on niin ärsyttävää ku se inttää ja inttää että kyllä näin tehdään joka maassa.. no kyllä mä vissiin tiedän vähän paremmin miten Suomessa toimitaan, ku mähän se oon joka sieltä on kotosin.. aargh! Ja tää ei ollu eka kerta ku se käy inttämään mitä Suomessa tehdään...  Ja ei siinä sit paljon minkään voi ku noi molemmat yhteen ääneen kyllä Suomessakin tehdään näin -.- Menee aina niin hermot. Nytkin tekis mieli vaan itkeä kun ärsyttää niin paljon. Mul tuli jopa pikku ikävä koti Suomee! Ei tässä auta muutakun ottaa suomi suklaa suuhun (se ainokainen suklaarasia mikä tuli perille asti) ja salmiakit poskeen!


Toivottavasti ensi kerralla ilosemmissa tunnelmissa, nyt nukkuun, palaillaan!

- Emilia

6 comments:

  1. voi kamala miten noi ei yhtään ymmärrä?? :oo Kyllähän ny kaikella maalaisjärjellä pitäis tajuta että sä tiedät Suomen asioista enemmä..

    Nyt suklaata ja salmiakkia nassuun ja oo ilonen että sait ees noi sinne asti (: Voittehan te sit koittaa ens kerralla luetella kaikki siinä paketissa olevat esineet jos se sit toimis.. Tsemiä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo sitä miekii, mut nyt on uusi päivä ja parempi mieli:) Kiitos piristävästä kommentista! :)

      Delete
  2. Voi eei, harmittaa sun puolesta! :(
    Uskoisin et Uuden Seelannin tullihommat ja postijutut on sen verran tarkkoja, että kaikki olis sit pitänyt luetella siinä paketin päällä olevassa lapussa erikseen, mitä siinä paketissa on, vaikka Suomessa ei tarvikkaan. Ausseissakin oli ihan jäätävän tarkkaa noissa jutuissa, ja aina sai pelätä, että tuleeko ne paketit perille vai ei.
    Tsemppiä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No nii mut luulis et siin päällä ois sitte ollu lappu että tulli on avannut, entiiä. Jajoo ens kerralla jos jotain lähettää niin pitää vissiin vaan kirjottaa kaikki eriksee.
      Nyt ku nukuin ton huonon mielen pois, ni ei mua enää ärsytä yhtään, elämä on.
      Kiitos piristyksestä, parempi mieli heti! :)

      Delete
  3. Mua harmittaa sun puolest!! :(( Niimpä suomalainen tietää kyl Suomen asioist paremmin! :) Mut hei tsemppii!! :33 ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. jooh :( Mut en mä siitä enää murehdi, uus päivä uudet kujeet. Kiitti kuitenki ihana!♥

      Delete