April 13, 2014

fishing

Tänään herättiin aamulla kello 5.30 ja lähettiin kalaan. Mun host isän veli ja sen poika on täällä kylässä Australiasta ja ne halus kalastamaa ni vietiin ne sitte kalaan meidän veneellä. Oli kyl kivan aikanen aamu heh..
Kaloi saatiin ihan kivasti, koko ajan melkein söi. Tosin kaikki ei ollu ihan pito kelposii, mut kyl me parisenkymmentä syömäkalaaki saatiin :-)
Oltiin puoleenpäivään asti kalassa. Ilma oli ihanan aurinkoinen ni sen takastulomatkan makoilinki vaa siellä veneen kannella haha.








päivän ekat kolme kalaa | kala parat :/





 

                                                  Mike nappas päivän isoimman kalan


Loppupäivä olitiinki vaan kotosalla ja rakennettiin meidän kuistia. Meillä on siis kuistin lautojen uusiminen meneillään, koska vanhat on niin lahoja et voit huonol säkäl mennä niist läpi :D Mä hyvänä vaihtarina tietenkin autoin niitä rakentelussa haha.


Nyt on tullukii aika monta postausta peräjälkee viimepäivinä, mut aattelin et on paljo järkevämpi tehä näin ku et kertoo vähä kerralla ku et jättää sinne muutaman viikon päähän ja sit ei enää tiiä mistä kertoo ku liikaa tapahtunu.. ja tälläset pikku postaukset ei vie paljoo aikaakaa ja nyt ku mul on ollu joku ihme postaus into ni miks ei. En kyl tiiä kiinnostaaks ketää nää mun pikku päivä kuulumiset mut silti hahaha.

Plus nyt tulee taas ainaki viikon postaus tauko, koska jos mä nyt saan luvan mennä sinne Gisbornee ni lähen keskiviikkona ja tuun viikonpääst maanantain takasin. Mut tuun sitte sen reissun jälkee kertoilee mitä siel tapahtu, koska etukäteen mul ei oo mitään hajua haha.

- Amelia

2 comments:

  1. On just kiva ku on tälläsii lyhkäsii postauksii useest :3 ja ihana punahiuksinen jäbä haha ♥

    ReplyDelete