August 26, 2013

the perfect weekend

Warning! Pitkä teksti tulossa runsaalla kuvasaldolla varustettuna...

Suunnitelmien muutos ja paras mahdollinen sellainen. Perjaintaina siis mainitsin ettei olla tekemässä mitään ihmeempiä tässä viikonloppuna, mutta heti kun olin julkaissut tämän tekstin, mun yks ihana vaihtarikamu laitto viestiä, että haluaisinko mennä niiden kanssa niiden rantatalolle. Siinä sit innoissaa odottelin, että vanhemmat tulisi kotia ja saisin kysyttyä asiaa. Parin puhelin soiton jälkeen asia varmistui ja jee sain luvan lähteä heidän mukaan.

Lauantai aamuna aikainen herätys kello 7.15. Suihkun kautta aamiaiselle, loput pakkaukset ja hostiskä oottikin jo autossa. Tää mun vaihtarikamu asuu siis vähän kauempana minusta, niin hostiskä vei mut niille, ettei heillä tulisi liikaa koukkausta täältä meiltä.
9.30 auton nokka kohti rantataloa sai alkaa. Aah koko matkan oli niin upeet maisemat! Se miten ne farmi maisemat muuttui meri maisemiksi auringon paistaessa. Ja loppumatkasta alkoi näkyä biitsiä!:3
Perille saavuttaessa juotiin teet ja lähdettiin kävelemään ja kuvailemaan rannalle. Ne maisemat oli ihan rakkaus!♥ Pitkän pitkä biitsi, rannalle ajelehtineet simpukat, sininen meri, silee hiekka... Ja mahtava seura! Kerrankin pääsi itsekin kameran eteen, koska hostperheen kanssa kun oot jossakin rannalla yms. ei vaan oikee kehtaa pyytää et voisitko ottaa musta parit kuvat tai sit jos kehtautuu niin ne ei oo sellasii mitä toivo heh.. :D Räpsittiin miljoonat kuvat siellä rannalla, oli niin pakko ikuistaa ne ihanat maisemat ja käytiin uimassa talvella(!!) hahah ne vanhemmat oli sillee että hyi toi vesihän on ihan kauheen kylmää nytte on talvi ja työ meette uimaa..:D No sitte ne muisti että me ollaan euroopasta molemmat.. Laetitia on siis belgiasta. Eikä se vesi oikeesti ollut edes kovin jäätävää, tarkeni ihan hyvin.




I love my life in New Zealand! ♥





Päivemmällä kiivettiin yhelle vuorelle ja ne näkymät oli ihan mahtavat again!! Kummallakin puolella biitsii ja se sinisen veden loiste! Alas tullessa käytiin sit siellä vähän alempana "kiipeilemässä" ranta kalliokossa. Tuntu että tää kaikki ois vaa unta, puristin silmät kovasti kiinni ja avasin mutta ei tää on totta, tää on mun vaihtovuosi, paratiisi, ja mä nautin!









Illalla käytiin Laetitian kanssa vielä kävelemässä rannalla ilta-auringossa ja räpsiis taas parit kuvat. Me nähtiin siellä meritähtikin, jei!




Sunnuntaina lähdettiin käymään yhdellä toisella läheisellä biitsillä. Siellä oli niin kaunista ja he sanoivat, että kesäisin siellä kivikossa on kiva snorklailla.. ehkä mä sinne sitte kesällä eksyn..
Se vesi oli niiin puhdas ja kirkas, näki pohjaan niin hyvin, vaikka syvemmälläkin!! Ja se hiekka oli ihan valkosta ja pehmeetä!:3 Jälleen tuli räpsittyä iso kasa kuvia! Heheh eihän täs mitää, mut mun kameran kuvasaldo näytti reilua 700 kuvaa näiden kahden päivän päätteeksi.. hups:D








Kotimatkalla nähtiin vielä tällänen mahtava sateenkaari. En oo ennen varmaa nähny noin selkeetä ja isoo sateenkaarta.


Oli kyllä niin ihana viikonloppu pitkästä aikaa kera hyvän seuran. Meillä oli koko ajan niin hauskaa yhdessä. Mua harmittaa, että Laetitia on täällä niin vähän aikaa, enää kuukauden :/  Mut ehtiihän siinkäkin ajassa onneksi tehdä vaikka mitä! Laetitian hostit oli myös tosi mukavat, olisin voinut viettää niiden kanssa pidemmänkin aikaa.

-Emilia



6 comments:

  1. Ihanan näköstä siellä!!

    ReplyDelete
  2. Ihan mahtavat maisemat! Eikä ees yhtään talvisen näköistä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep! Ja haha ei se talvelt joo näytä, mut kyl ne asteet on viel aika alhaset kesää verrattuna ;D

      Delete
  3. Hankala uskoa että siellä on talvi! Mä oon aina piettäny Uutta-Seelantia niin kauniina ja ihmeellisenä maana. Ehkä mä sinne vielä joskus eksyin... (: Ja aivan ihana blogi!

    http://travellingwithninni.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannatan tänne tuloa, ihana maa! Ja kiitos paljon! (:

      Delete