July 26, 2014

I'm alive

Heei pitkästä aikaa, mun ei ollu koskaa tarkotus unohtaa tätä blogii tällei mut ku oon ollu koko ajan menossa eikä hetkeekää oo ollu sellast aikaa et jaksais avaa koneen ja kirjottaa joten oon sorry.

Kolmas päivä otin koneen Uudesta-Seelannista takasin koto Suomeen. Tulin kodista kotiin. Vuoden ollu poissa vaikkei yhtää siltä tuntunukkaa. Onks mun vuos nyt ohi vai? Minne se katos? Enks mä enää koskaa voi olla vaihtari? Tota mä oikeesti niin ikävöin - vaihtarina olemista, kun oikeesti millää ei oo mitää välii (ainakaa lähes) tapasit niin paljo uusia ihmisii ja sait puhuu englantii - kieli mitä I really would prefer to speak. Entiiä, enkku vaa tuntuu nyt helpommalle ku suomi ja kuvitelkaa et vielä vuos sitte en tyylii uskaltanu puhuu enkkuu koska olin niin surkee. Mä oon onnekas et mun äiti ja veli on ollu kans vaihossa joten ne tietää miltä musta tuntuu, ja niidenkaa voi puhuu enkuks jos tahtoo haha. Ja vieläki vaikka oon jo jonkuu aikaa täällä ollu ni suomenkieliset sanat unohtuu ja ihmisille käy vaa vahingos puhuu enkkuu ja sitku ne kattoo sua takas sillee oudost sä tajuut et oho ei täl kielel vissii voikkaa puhuu tääl haha.Huomen tulee mulla kolme viikkoa täyteen suomessa oloa, mitä miks aika menee näin nopeeta eiku oho tänää onki jo perjantai mähän tulinki tasan kolme viikkoa sitte takas. En pysy päivissäkää enää mukana.. Ja ette ikinä arvaa mitä! Noh mun Belgialainen paraskamu tulee mun luo huomenna kymmeneks päiväks <3 En kestääää, ei olla nähty kymmenee kuukautee ja nyt se tulee mun luo!! Oon niin innoissaa!!Äh nyt mun aivot lyö tyhjää enkä muista mitä olin aatellu kirjottaa joten ehkä mä sit tuun joku muu päivä jatkaa ja oho hups en oo vieläkää kirjottan siit Sydney reissust mitää et jos ketää enää kiinnostaa (?) ni voisin siitäki yrittää postausta kasata. Ja voisin tulla kirjottelee mun vikoist päivist in NZ. Aah I miss it so much!!
Mut nyt mä meen takoo unta kalloo et huomen jaksan heräillä ajois ja lähtä hakee Laetitiaa hesasta yay!

♥ Emilia

4 comments:

 1. hieno postaus emppa <3 :3 oon aika proud (hahah kato!!) sust ku sait tän tehtyy jajajaja sun pitää kirjottaaa muutenkii tät taisiis jatkaa viel bloggaamist :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lol unohin vastaa sulle silloo aikoinaa xd mut kiitti kuiteski ja ehkä mä viel joskus onnistun kirjottaa tänne jotaa: D

   Delete
 2. Heei ois kiva kuulla siitä Sydneystä ja sun vikoista päivistä uudessa-seelannissa ja muutenki mitä kuuluu nyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua anteeks nyt vast tajusin etten oo ees käyny kurkkaas mun blogii melkee kahtee kuukautee, joten pahoittelut siitä! Mutta joo jos löydän aikaa ni ois kyl kiva kirjotella taas kun sitä on niin paljon kysytty:) ihana kuulla että jotaki vielä kiinnostaa mun kirjotukset!

   Delete