November 18, 2013

kaksi suomalaista ja ihana Uusi-Seelanti

Jotkut onkin ehkä Instagrammista (mun Instagram on empzuli jos jotaa kiinnostaa) huomannu, että mä pääsin taas ihanaan Aucklandiin shoppaileen. Tällä kertaa meitä oli kuitenkin kaksi äänekästä suomalaista liikenteessä. Treffasin Lindan viikko sitten sunnuntai iltana Aucklandin bussi pysäkillä ja voi sitä riemua kun nähtiin taas pitkästä aikaa ja päästiin puhumaan suomea keskenään. Yövyttiin yhdessä Rotary perheessä ja oli kyllä hassua puhua enkkua toisillemme, koska ei haluttu olla töykeitä niin kun saksalaiset on aina ja puhua vaan omaa kieltä muiden ymmärtämättä mitään. Kyllä me aina suomeksi sitten vaihdettiin kun oltiin kahdestaan jossain.

Lauantai päivä pyhitettiin vaan shoppailulle ja kyllähän sitä ostettavaa taas löytyi... No mut tällä kertaa ihan hyödyllisen hyödyllisiikin eli eteläsaaren matkalle puuttuvia tavaroita.



Tiistaina otettiin bussi takaisin Kerikeriin ja Linda tuli mun mukana tänne pariks päiväks. Kierrettiin vähän Kerikerin keskustaa ja Linda teki parit ostokset. Ja käytiin ihanassa kahvilassa lounastelemassa.




Illemmalla käytiin vielä kävelyllä Charlie's Rock:ille. Oli nii outo tunne vaan istua tuolla kallioilla, tuntu ihan ku oltais oltu vaan Suomessa, mutta se maisema kyllä poikkes vähän Suomen maisemista. Siellä me vaan rupateltiin suomeksi täällä maapallon toisella puolen, ihan ku ei voitais missään lähempänä tavata vaan molempien oli pakko tulla kauimpaan maholliseen paikkaan haha.


Tuolta tullessa laitettiin vähän suomalaista ruokaa, taino meijän oli tarkotus tehdä uunilohta ja perunamuusia, mutta kaupasta ei saanut tuoretta lohta ni jouduttiin ottaan joku ihan randomi kala ja paistettiin se sitte vaan pannulla.


Keskiviikkona yksi Rotari mies otti meidät mukaansa ja mentiin Rainbow Falls:in ja Kauri forest:n kautta Matauri bay:lle. Syötiin siellä jädet ja kuvailtiin, koska tääl on yks kuva kilpailu ni aattelin huvin vuoks osallistuu siihen, ni oteltii sit kuvii sitä varten. Rannalta tullessa haettiin Fish'n chips ja mentiin syömään ne sen rotari miehen talolle. Siellä ne vei meidät pienelle kävelylle siellä ympäristössä ja voin kyllä sanoo että vaikka se talo onkin keskellä mettää, ni siel oli kyl upeet maisemat ja upee paikka asua.






Keskiviikko iltana käytiin vielä kävelemässä Stone Storelle ja räpsiis parit kuvat siitä Lindalle muistoksi.Ite en jaksanut kantaa kameraa mukana, kun oon siellö jo niin monet kerrat käyny.

Torstai aamuna pitikin herätä tosi aikaseen, koska Lindan bussi lähti puoli kahdeksalta kaupungista. Käytiin host isän kanssa saattamassa Linda sinne pysäkille ja sen jälkeen mä tulin takasin kotiin jatkaa unia.. Olin oikeesti niin väsyny, ku neljänä peräkkäisenä yönä aina nukuttu alle kuusi tuntia, ni tona päivänä mä heräsinkin vasta puoli yhdeltä, hups:D

Meillä oli kyllä tosi kivat kolme päivää yhdessä, seuraavan kerran sitte näkyillää Suomessa ens kesänä.

-Emilia

PS. Jos en ehi enää torstaita ennen päivitteleen, ni mä lähen etelä saarelle perjantaina kolmeksi viikoksi, YAY! Eli about kuukauden postaus tauko luvassa, mutta sen jälkeen tuun sitte kertomaan tosta matkasta.

2 comments:

  1. Aivan ihania noi kuvat! Pakko päästä joskus käymään edes lomalla Uudessa-Seellannissa. Siellä on niin kaunista! Ja tuo jäde kuva ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ja äläs muuta sano, mä en täält enää ees takas suomee haluais! :D

      Delete